Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

Filterbuis hijsarm met eventueel drijver

Geplaatst op 22 Mar. 2021, 20:30:06 Op aanvraag
Filterbuis hijsarm met eventueel drijver
Beregening en toebehoren Filterbuis hijsarm met eventueel drijverBeregening en toebehoren Filterbuis hijsarm met eventueel drijverBeregening en toebehoren Filterbuis hijsarm met eventueel drijver
Omschrijving
  • Op aanvraag
  • 22 Mar. 2021, 20:30:06
  • 326 x

Deze roterende hijsarm is uitermate geschikt voor het in- en uitnemen van een filterbuizenset. Door de roterende constructie kan de filterbuizenset eenvoudig uit het water worden gehaald. Bijvoorbeeld wanneer deze aan het eind van het seizoen uit het water moet worden gehaald of wanneer de sloot moet worden geveegd. De gebruiker kan het set zelf ophijsen. De maximale capaciteit van de hijsarm is 150 kg op een lengte van 3 meter. 

De hefarm wordt bevestigd aan een betonnen plaat die in de grond wordt gelegd, of op een paal die in de grond gedrukt wordt.  De positie in de sloot kan worden bepaald door het uiteinde van de balk in of uit te schuiven tot de gewenste maat. 

De hefarm wordt geleverd met een roestvrijstalen evenaar die past op de drijver van uw set. U kunt er ook voor kiezen om de complete set inclusief filterbuizenset aan te schaffen. 

Levering in delen of montage op locatie is mogelijk tegen meerprijs.

Website

Locatie
Vergelijkbare advertenties
Oprolhaspel

Oprolhaspel

Oprolhaspel om bijvoorbeeld druppelbevloeiingsslangen of draad op en af te rollen. Zowel horizontaal als verticaal aan de trekker te bevestigen. Aftakasaandrijving. Uit voorraad leverbaar!

Op aanvraagTop advertentie
Bedrijf
Krabbendijke
Bloed Machinery

Lid sinds: 14 / 03 / 2021

Bredestraat 12
4014 NB Wadenoijen

Whats App 06-50506872
0650506872

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op