Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen
 

AVG

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). 

Daardoor is elke website wettelijk verplicht de gebruiker te informeren over privacy en toestemming. Ook deze website maakt gebruik van de nieuwe AVG wet. Wij zijn transparant wat er met uw persoonsgegevens gebeurd en zullen deze nooit verstrekken aan derden.

Tevens moet duidelijk zijn wat er gebeurd met uw gegevens, waar ze zijn opgeslagen, waar ze zijn in te zien, te wijzigen of te verwijderen.

Het is altijd mogelijk al uw gegevens te wijzigen, of te verwijderen met uw gebruikersnaam en wachtwoord uit ons systeem. Uiteraard kunnen wij dit ook voor u doen.

Fruitteeltonline/fruitteeltmechanisatie.nl voldoet aan de AVG en gaat met de grootst mogelijke zorgvuldigheid om met uw gegevens. Als u gebruikt maakt van onze diensten, bijvoorbeeld door het invullen van het contactformulier na een bezoek aan onze website of door aanmelding voor onze nieuwsbrief,
leggen wij uw gegevens vast. Wij gebruiken uw gegevens voor het aangaan van contacten met u, onze dienstverlening en om u te informeren over mogelijkheden omtrent fruitteeltonline/fruitteeltmechanisatie. Uw gegevens kunnen daarbij worden geanalyseerd om informatie en aanbiedingen zoveel mogelijk af te stemmen op uw interesse na uw volledige toestemming. Echter zullen wij u nooit diensten aanbieden zonder uw toestemming. Wij verstrekken nooit geen gegevens aan derden.
Via onze nieuwsbrief service is het altijd mogelijk u af te melden op elk moment. Uw gegevens zullen derhalve nooit in ons systeem bewaard blijven.

Als u advertenties plaatst op de website blijven deze 120 dagen standaard in het systeem gepubliceerd. Het is altijd mogelijk via uw gebruikersnaam en wachtwoord om dit te verwijderen, of te wijzigen.

Fruitteeltonline/Fruitteeltmechanisatie heeft maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking.
Vragen over AVG en hoe wij omgaan met uw gegevens? neem gerust contact met ons op!

Meer informatie: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/

Cookies
De website van Fruitteeltmechanisatie.nl gebruikt cookies voor Google Analytics en Google AdWords. De website van Fruitteeltmechanisatie.nl maakt gebruik van Google Analytics om anonieme gegevens over bezoekers te verzamelen, zoals de duur van een bezoek of de website of andere bron die u naar deze website heeft geleid. De rapportage bevat geen gegevens die persoonlijke identificatie mogelijk maken (zoals namen of IP-adressen). Ons gebruik van Google Analytics valt binnen de Google Analytics Gebruiksvoorwaarden.

Tracking op deze website ondersteunt Google Display Advertising: Anonieme bezoekersgegevens kunnen worden gebruikt voor remarketing met Google Analytics voor het tonen van online advertenties. Externe leveranciers, zoals Google, tonen advertenties op het web. Fruitteeltmechanisatie.nl en andere partijen combineren first-party cookies (zoals de Google Analytics cookie) en cookies van derden (zoals de doubleClick-cookie) om gerichte advertenties te tonen op basis van iemands bezoek aan deze website. Vergelijkbare cookies worden gebruikt voor remarketing via Facebook en Twitter. Vergelijkbare cookies worden gebruikt voor remarketing via Facebook en Twitter

Afmelden
Als u het verzamelen van anonieme gegevens over website gebruik wilt voorkomen, adviseren wij u om de Google Analytics Opt-out Browser Add-on [IB3] https://tools.google.com/dlpage/gaoptout] te installeren. U kunt zich afmelden voor Google's advertentiecookie [https://www.google.com/settings/ads/onweb#display_optout]. Afmelden voor interesse-gebaseerde advertenties van diverse organisaties is ook mogelijk op de afmeldingspagina van het Network Advertising Initiative http://www.networkadvertising.org/choices/.


Versie 0.1
Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Fruitteeltmechanisatie.nl. U dient zich ervan bewust te zijn dat Fruitteeltmechanisatie.nl niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.
Fruitteeltmechanisatie.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons gebruik van verzamelde gegevens /Gebruik van onze diensten
Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Fruitteeltmechanisatie.nl of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Fruitteeltmechanisatie.nl of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Cookies
Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.
Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandtjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Fruitteeltmechanisatie.nl of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Cookies uitzetten
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en ”“services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

Fruitteeltmechanisatie.nl (Peters fruitteelt)
Zandvoort 21
6691 EM Gendt

Tel:+31(0)6-27026996

info@fruitteeltmechanisatie.nl

BTW nr: 16.52.50434

KVK nr:  30254879

Bank: NL16 RBRB 0916 9784 78 

BIC: RBRBNL21

© Fruitteeltmechanisatie 2018


Deze pagina is voor het laatst aangepast op 30-03-2018.