Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

Lochmann NL nu 97.5% DRT vanaf 2021 officieel erkend als 99% DRT

Geplaatst op 28 Oct. 2020, 16:53:34 Op aanvraag
Lochmann NL nu 97.5% DRT vanaf 2021 officieel erkend als 99% DRT
Omschrijving
 • Op aanvraag
 • 28 Oct. 2020, 16:53:34
 • 51 x

LOCHMANN Dwarsstroomspuit met Air Closing System als enige officieel erkend als 97.5% drift reducerende techniek!!


Vanaf 2021 officieel erkend als 99% drift reducerende techniek!!

De Lochmann spuitmachines worden per 2019 officiel geclassificeerd als 97.5% drift reducerend als gebruik wordt gemaakt van een erkende 90% drift reducerende dop en lage luchtinstelling. De Lochmann spuitmachines worden standaard voorzien van een tandwielkast met een lage en hoge luchtinstelling. Verder wordt de spuitmachine uitgevoerd met het Air Closing System. Dit zijn elektrische geregelde kleppen die de lucht aan beide zijde kunnen reduceren of zelfs volledig af kunnen sluiten. Door middel van deze technieken hebben wij een driftreductie weten te realiseren van 98.4% Dit is officieel erkend door WUR en staat doordoor op de officiele lijst van het rijkswaterstaat als 97.5% DRT KLASSE

Dit vonden wij niet genoeg! Wij zijn verder gegaan in onze ontwikkeling om de maximaal haalbare driftreductie van 99% te realiseren. 


Door een aantal kleine aanpassingen in onze luchtgeleiding hebben wij deze classificatie uit weten te breiden naar 99.2% 


Hierdoor valt de Lochmann met ACS vanaf 2021 officieel in de classificatie van 99% DRT 

De Lochmann NL heeft het perfecte spuitbeeld. Zowel links en rechts als boven en onder is er een even grote luchtcapaciteit. Deze luchtcapaciteit krijgt over de gehele dwarsstroomtechniek dezelfde snelheid en richting mee. Hierdoor is het spuitbeeld van de Lochmann NL perfect gebalanceerd. De spuitmachine is uitvoerig getest in een zeer modern teststation en is steeds aangepast tot het perfecte spuitbeeld was gerealiseerd.
Het resultaat van deze testen is de Lochmann NL welke de lucht aanzuigt vanaf de voorzijde van de dwarsstroomtechniek waardoor deze nu ook aanzienlijk minder blad aanzuigt. De ventilator met een doorsnede van 90cm zorgt voor een luchtcapaciteit van 80.000m3. Daarnaast zorgen de 8 schoepen van polyethyleen, welke ingebouwd zijn in het ventilatorhuis, voor een uiterst geluidsarme spuitmachine.

Perfecte luchtverdeling door uitgebreid onderzoek
Lochmann heeft de afgelopen jaren uitgebreid onderzoek gedaan naar bedekking en spuitbeeld met behulp van een van de beste teststations in Europa. Lochmann heeft een complete hal gebouwd welke is voorzien van de modernste testapparatuur. Het resultaat zijn de laatste modellen van Lochmann, waaronder de Lochmann NL en Lochmann UQH.

Controle op uw werk, d.m.v. de spuitmonitor Tankinhoud, km/h, druk, Liters ha.
Een spuitmonitor zorgt ervoor dat u te allen tijde controle heeft over de belangrijkste gegevens van uw spuitmachine. De spuitmonitor kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Zo kunt u digitaal de druk, tankinhoud, km/h of liters per hectare weer laten geven.
De spuitmonitor dat u zicht geeft op uw liters per hectare wordt erg vaak gemonteerd. Deze spuitmonitor is voorzien van een flowsensor en een snelheidssensor en geeft u zicht op de liters die op dat moment per hectare worden verspoten maar laat ook zien hoeveel liter u per minuut verspuit en hoeveel km/h uur rijdt.
Door uw Lochmann spuitmachine uit te voeren met deze spuitmonitor werkt u zeer efficiënt, gemakkelijk en heeft u altijd zicht op wat u daadwerkelijk doet. 

Spuitcomputer de Luxe
De meest complete spuitcomputer is de spuitcomputer de Luxe. Deze zeer uitgebreide computer wordt bediend d.m.v. een groot TFT Touchscreen en geeft onder anderen de; rijsnelheid, liters per minuut (links en rechts), liters per hectare, tankinhoud en druk weer. Verder zijn alle secties, verlichting, eventuele luchtkleppen te bedienen vanaf dit scherm en kan de druk automatisch worden geregeld. 

Gepoedercoat achterhuis
Veel van onze spuitmachines worden tegenwoordig afgeleverd met een volledig gepoedercoat achterhuis. Het gehele achterhuis wordt dan gemonteerd, vervolgens weer gedemonteerd en wordt dan volledig gepoedercoat en weer gemonteerd met alleen maar RVS bouten en moeren. Het gepoedercoate achterhuis biedt aanzienlijk meer weerstand tegen bestrijdingsmiddelen en meststoffen. 
 
Een geveerd Lochmann onderstel
De Lochmann spuitmachines worden standaard voorzien van een volledig gelast en volbad gegalvaniseerd frame. De as is standaard mechanisch in breedte verstelbaar en kan optioneel hydraulisch verstelbaar worden gemaakt. Bijna alle spuitmachines worden geleverd met een geveerde as. De geveerde as verminderd de belasting van de spuit op bodem van uw perceel, beschermd uw spuitmachine tegen piekbelastingen en volgt de tractor rustiger.
Dit alles komt de bodem in uw perceel ten goede, vermindert slijtage aan uw spuit en tractor en bevordert het rijcomfort.
 
Geen verstopte doppen
Nagenoeg geen verstopte doppen met een Lochmann spuitmachine. Dit komt door de uitstekende roering van het volledig onderhoudsvrije hydraulische roerwerk, de grote pompcapaciteit, de filtering en het gebruik van een schoonwatertank welke zeer gemakkelijk te gebruiken is.
Roerwerk, chemicalienmixer
De Lochmann spuitmachine is standaard voorzien van een onderhoudsvrij roerwerk. De overcapaciteit van de pomp zorgt voor de roering. In de tank van de spuitmachine is een roest vast stalen pijp geplaatst welke is geperforeerd over de gehele lengte van de pijp. De liters water welke niet worden verspoten komen via de gaten in deze RVS pijp naar buiten. Dit systeem is onderhoudsvrij en zorgt voor een erg goede, verdeelde roering door de gehele tank.
 
Gepoedercoat en gegalvaniseerde dwarsstroomtechniek
Bij veel van onze modellen wordt de gehele dwarsstroomtechniek gegalvaniseerd. Tegenwoordig worden deze volledige achterhuizen ook nog eens gepoedercoat. Dit resulteerd in een zeer slijtvaste en gemakklijk schoon te maken achterhuis.

Een Lochmann pomp (Comet membraanpomp)
Een Lochmann spuitmachine wordt standaard geleverd met een Comet membraanpomp. De pomp die wordt gemonteerd is de beste membraanpomp die Comet in zijn programma heeft. Alle cilinderkoppen zijn gemaakt van messing wat zeer slijtage bestendig is wat een langere levensduur van de membranen waarborgt
 
De spuitdoppen altijd op de juiste plek
Lochmann heeft een railsysteem ontwikkeld waardoor de spuitdoppen op iedere gewenste positie zijn te plaatsen en later eventueel ook te verplaatsen. Het nadeel van het conventionele systeem waarbij een spuitleiding wordt gebruikt is dat u vast zit aan de vooraf ingestelde afstand tussen de doppen. Dit is bij het railsysteem van Lochmann dus variabel instelbaar.
 
De Lochmann spuitmachines worden volledig onafhankelijk ontwikkeld door de Lochmann groep. De superieure kwaliteit is het resultaat van meer dan 60 jaar ervaring, het gebruik van de meest innovatieve technieken en hoogwaardig materiaal dat strikt wordt gecontroleerd tijdens het constructie proces.
Lochmann werkt nauw samen met onderzoeksbureaus, leveranciers, dealers en eindgebruikers om de optimale machine te ontwikkelen die op maat wordt geleverd aan de eindgebruiker.
In Nederland draaien ondertussen meer dan 400 Lochmann spuitmachines. Europees gezien heeft Lochmann een marktaandeel van ongeveer 35%!
 

 • betrouwbaar
 • 99% drift reducerende techniek 
 • perfecte bedekking door een perfect spuitbeeld
 • compact
 • geluidsarm
 • veel lucht met een lage luchtsnelheid
 • uitstekende service (vervangende machine bij reparatie)
 • hoogwaardige kwaliteit
 • een geveerd onderstel

 
Voor iedere teler de perfecte spuitmachine
Lochmann heeft met meer dan 150 verschillende spuitmachines voor iedere fruitteler de perfecte spuit. In de fruitteelt is er een grote diversiteit in bomen (vorm, breedte, hoogte), rij-afstanden en mogelijkheden. Het is niet zo dat er 1 spuitmachine perfect is voor iedere fruitteler. Van groot belang is dat de juiste machine wordt gekozen die past bij uw teelt. 

Website

Locatie
Vergelijkbare advertenties
Nette SAE Defender 1600L

Nette SAE Defender 1600L

Propere spuit.  1600LPomp gereviseerdNieuw elektrisch kraanwerkBrede bandenMeeloopdissel

N.O.T.K.
Bedrijf
Alken
KWH D1000 MP

KWH D1000 MP

Bouwjaar 2005, 1000 liter, hoogte 295 cm.

Op aanvraagTop advertentie
Bedrijf
Krabbendijke
Van der Linden Fruitteelt Machines

Lid sinds: 05 / 04 / 2018

Waaldijk 19
6621KG Dreumel

0624251965

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op